Dit is wie we zijn

MBG_5120

 

De mensen achter de knoppen.

Erwin Beukhof

Erwin is an all-round IT consultant with a wide technical background and numerous years of project management experience. Within a variety of positions he has dealt with a wide range of technical subjects, among others with the Department of Defense, the Dutch Department of Justice and in the Transport & Logistics and Energy sector. Quality of delivered products is very important to him.

During the assignments that Erwin fulfilled, he always put the functional needs of the user organization and the organization goals in front.

Linked in profiel

Marcel Gijtenbeek

Vis in het water in de spannende arena tussen Technologie, Bedrijfsprocessen en Informatiemanagement. Ervaring op het gebied van Advisering, Projectmanagement en Architectuur. Daarnaast ook voldoende aandacht voor zaken als de mens en duurzaamheid.

Bij de recentste projecten spelen vraagstukken rondom de toepasbaarheid van producten en concepten in complexe (primaire) bedrijfsprocessen een steeds grotere rol. Ook dient tijdens het uitvoeren van opdrachten regelmatig de nodige weerstand overwonnen te worden, hetgeen niet uit de weg wordt gegaan. Door de diversiteit aan uitgevoerde opdrachten en werkervaring kan ik mij moeiteloos op het niveau van directie, management en de werkvloer bewegen.

Ik heb een ‘hands on, no nonsense’ manier van werken, waarbij ik indien nodig anderen op een coachende en opbouwende manier bij de activiteiten betrek.
Linked in profiel

Vraag wat wij voor
u kunnen doen

Over Maerita B.V.

Maerita B.V. is een ICT dienstverlener die zich richt op het MKB en de overheid (zowel lokaal als landelijk). wij zijn ook zeer actief in specifieke branches als Legal, Finance, Transport en Healthcare.

Adres

Maerita B.V.
Bolero 25
3335EC Zwijndrecht

Contact

088-MAERITA (088-62 37 482)
info@maerita.nl
KVK 5414320909
BTW nr NL851187894B01